WW duur uitkering 2020 2021 2022

Hoelang duurt je werkloosheidsuitkering vanaf 2022 of 2023? Als je voldoet aan de wekeneis (tenminste 26 weken gewerkt afgelopen 36 weken) heb je recht op een WW-uitkering van 3 maanden. Als je daarnaast nog voldoet aan de jareneis (tenminste 4 jaren gewerkt afgelopen 5 jaren) heb je recht op een werkloosheidsuitkering die afhankelijk is van je arbeidsverleden. Je arbeidsverleden bestaat uit een fictief en feitelijk arbeidsverleden. Je arbeidsverleden kan je vinden op de website van het UWV:

Mijn UWV (arbeidsverleden)

Kies de situatie van de wekeneis en jareneis en vul vervolgens je arbeidsverleden in en je weet de duur van de WW-uitkering. In de berekening is rekening gehouden met de wijziging van de duur van de WW-uitkering per 1 januari 2016 van maximaal 38 maanden naar maximaal 24 maanden per 1 april 2019.

Als standaard datum van de eerste werkloosheidsdag verschijnt de huidige maand en jaar 2022.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het totale arbeidsverleden is groter of gelijk aan het arbeidsverleden vanaf 2016
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer