Toeslagen betaaldata 2021 2022 2023

Op welke dag of datum betaalt de belastingdienst de zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget uit in 2021, 2022 of 2023? De belastingdienst heeft als vaste betaaldatum de 20ste van de voorafgaande maand. Als de 20ste in een weekend of op een feestdag valt, dan betaalt de belastingdienst de toeslag op de 1ste werkdag daarna. Als je de maand kiest, dan berekent deze module de betaaldatum. Je krijgt de betaaldatum te zien van de gekozen maand en de betaaldata van alle maanden in het lopende jaar.

Standaard verschijnt als datum het huidige jaar 2022 en de huidige maand.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer