AOW uitkering bruto 2021 2022

Op hoeveel AOW-uitkering van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) heb je bruto recht in 2021 of 2022? Je woonsituatie bepaalt hoeveel AOW-uitkering je ontvangt. De AOW-bedragen voor alleenstaanden met of zonder inwonende minderjarige kinderen (70%) en gehuwden/samenwonenden (50%) zijn afgeleid van het minimumloon. De AOW bedragen veranderen jaarlijks per 1 januari en 1 juli. Een eventueel recht op de partnertoeslag geldt alleen nog als je geboren bent voor 1 januari 1950.

Met deze module bereken je het bruto bedrag van de AOW-uitkering in 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 of 2022.

Standaard verschijnt als datum berekening de laatste aanpassing van de AOW-uitkering in het huidige jaar 2022.

De berekening AOW-uitkering bruto is bijgewerkt met de bedragen van 2022.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer