AOW overlijdensuitkering netto 2021 2022

Na het overlijden van de AOW-gerechtigde in 2021 of 2022, hebben de in de wet genoemde nabestaande(n) met ingang van de dag na het overlijden recht op ouderdomspensioen in de vorm van een AOW overlijdensuitkering van eenmalig één maand bruto AOW-pensioen. Bij de nabestaande(n) heeft eerst groep 1 recht op de AOW overlijdensuitkering. Als groep 1 niet aanwezig is, dan komt groep 2. Als groep 2 niet aanwezig is, dan komt groep 3.

Met deze module bereken je het netto bedrag van de AOW overlijdensuitkering voor de nabestaande(n) in 2021 of 2022. De AOW uitkering wordt jaarlijks per 1 januari en 1 juli aangepast.

Het bedrag van de AOW overlijdensuitkering is exclusief de Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele AOW-toeslag bij sommige gehuwden of samenwonenden.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2022.

De berekening AOW overlijdensuitkering netto is bijgewerkt met de bedragen van 2022.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.148,40) van de AOW uitkering exclusief de € 24,93 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.156,43) van de AOW uitkering exclusief de € 24,93 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.190,58) van de AOW uitkering exclusief de € 25,23 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.202,99) van de AOW uitkering exclusief de € 25,23 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.230,24) van de AOW uitkering exclusief de € 25,63 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.245,04) van de AOW uitkering exclusief de € 25,63 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.266,46) van de AOW uitkering exclusief de € 26,04 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.275,39) van de AOW uitkering exclusief de € 26,04 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Vul hier het bruto ander maandbedrag in (max € 1.290,39) van de AOW uitkering exclusief de € 26,38 Inkomensondersteuning AOW en exclusief de eventuele partnertoeslag.

Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer