Wintertijd 2021 2022 2023

Wanneer begint de wintertijd in 2022, 2023, 2024, 2025 of 2026? Gaat de klok nu vooruit of achteruit? Kan ik nu een uur langer slapen of juist een uur korter? Met deze rekenmodule bereken je de ingangsdatum van de wintertijd op de laatste zondag van oktober. Volledigheidshalve laten we ook zien of de klok vooruit of achteruit gaat en vertellen we je of je langer of korter kunt slapen.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke datum de wintertijd begint in 2022, 2023, 2024, 2025, 2026 of ander jaar. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2022.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer