• Home
  • Bedrijf
  • Werkgeversheffing bijdrage Zvw DGA 2020 2021 2022

Werkgeversheffing bijdrage Zvw DGA 2020 2021 2022

Hoeveel bedraagt de procentuele inkomensafhankelijke premie voor de zorgverzekeringswet ( Zvw) voor de directeur grootaandeelhouder (DGA) in 2020, 2021 of 2022? Er zijn 2 mogelijkheden: de directeur grootaandeelhouder is niet verzekerd voor de werknemersverzekeringen of de DGA is wel verzekerd. Indien de DGA niet verzekerd is, wordt de eigen bijdrage Zvw (lage percentage) ingehouden op het nettoloon. Indien de directeur grootaandeelhouder wel verzekerd is voor de werknemersverzekeringen, betaalt de werkgever de werkgeversheffing Zvw (hoge percentage).

Met deze module bereken je de premie Zvw voor de directeur grootaandeelhouder voor 2020, 2021 of 2022. Kies de verzekeringsplicht voor de werknemersverzekeringen en vul het jaarloon in. Bij de berekening wordt rekening gehouden met het jaarmaximum van de premie Zvw.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2022.

De berekening Werkgeversheffing bijdrage Zvw DGA is bijgewerkt met de bedragen van 2022.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2022 Rekenkeizer